Vzreja hrčkov, ki temelji na zdravju, temperamentu in kvaliteti ter kakovosti življenja mojih hrčkov. Nismo šteparji, ki bi hrčke parili brez vsakega znanja, jih gojili v majhnih prostorih, imeli izčrpane mamice, kupovali najcenejšo hrano samo da bi služili, parili premlade živalice, imeli podivjane živalice... Moj namen je tudi v Slo imeti pravo vzrejo zlatih hrčkov nepodivjanih in zdravih živalic. Moje samičke imajo v življenju največ 3 legla, dovolj velik razmak med kotitvami, najkakovostnejšo hrano in kar se da naraven način življenja da se jim povrne vonj po divjini.  Vsak mladiček je pred odhodom popolnoma navajen na človeško roko in zdrav. Kadarkoli nas lahko obiščete in spoznate našo hrčjo družino.

Ker sem že dolgo časa želela narediti premik v Sloveniji kar se tiče vzreje, sem izbrskala vzreditelje po tujini, ki vzrejajo hrčke z rodovnikom in vedo kaj pariti med sabo. Tako sem se odločila, da prekinem svojo vzrejo in začnem znova. Želela sem boljše, kvalitetnejše in bolj zdrave mladiče. Predvsem pa mi je pomembno, da se ve celoten izvor hrčka in tako preprečiš spodbujanje živalske trgovine in parjenja v sorodu. 

Skratka smo prva registrirana hrčarna v Sloveniji, potrjena  strani češkega kluba.

Začetnika te poti sta iz češke uvožena hrčka, Carwin Lappifarm in njegova nevesta Arwen Woodville. Presenečena sem bila nad njunima odličnima karakterjema in močnim, čudovitim telesom. Moj namen pa ni imeti množične reje hrčkov, torej stremim k kvaliteti in ne k kvantiteti, kar opažam pri drugih rejcih. Vsakemu leglu se 100% posvetim in zanje poiščem tudi najboljše domove.